Pedicurepraktijk: Miek's Voetverzorging

 

Sexy voeten?


Wist jij dat zachte, gladde voeten heel sexy zijn? Zeker weten. Maar mooie voeten krijg je niet zomaar. Voor de perfecte voetverzorging moet je bij de pedicure zijn.

Wat doet de pedicure eigenlijk?

De pedicure behandelt en verzorgt je voeten. Ook als je helemaal geen klachten hebt, kun je een keer langs gaan. De pedicure kan een heerlijke voetmassage geven, gebruikt een lekkere crème en heeft tips om ze in topvorm te houden. Gewoon een beetje aandacht voor je voeten.

Voetverzorging staat erg in de belangstelling. Op tv zie je spotjes voor allerlei voetproducten, zoals pleisters en crèmes. Dat komt omdat veel mensen last hebben van voetklachten. Voetklachten komen ook bij jongeren steeds vaker voor. Dat kan te maken hebben met de schoenen die je draagt.

 

 

 

Ook kun je last hebben van voetschimmel. Je kunt het oplopen in douches en zwembaden. Andere klachten zijn – niet schrikken! – likdoorns, teveel eelt, ingroeiende nagels en zweetvoeten.

Heb jij ook wel eens last van je voeten? Dat is heel normaal en prima te behandelen. De specialist hiervoor is de pedicure. Je kunt zonder doorverwijzing van je huisarts bij mij terecht.

Zes goede redenen om naar de pedicure te gaan

  1. Omdat je je voeten graag wilt laten zien, bijvoorbeeld in een open schoen, in het zwembad, op het strand. En na een spannende date, natuurlijk.
  2. Omdat je je voeten eens wilt verwennen. Ze werken er elke dag hard voor je. v Maar komen wel eens aandacht te kort.
  3. Omdat je uiterlijk en gezondheid gewoon belangrijk vindt. Dat gaat tot en met je voeten.
  4. Omdat je graag sport. De voeten zijn de gangmakers bij het sporten. Een goede conditie betekent ook gezonde, goed verzorgde voeten.
  5. Omdat je last hebt van je voeten. Jongeren hebben vaak last van zweetvoeten, voetschimmel en ingroeiende nagels. Daarmee blijven rondlopen is niet verstandig.
  6. Omdat de voeten een spiegel zijn van de ziel. Een beetje spirituele overweging, maar voeten laten zich lezen en vertellen iets over jouw persoonlijkheid.

Moet ik eerst naar de huisarts voor een doorverwijzing naar de pedicure?

 Nee, dat hoeft niet. Bij de pedicure kun je zonder doorverwijzing van je huisarts terecht.